top of page

Ansiktsbehandling

Skinbetter Science    

Skinbetter Science en klinisk hudvårdsserie som grundades 2015 i USA och sätter en helt ny standard inom professionell hudvård. Fokus är kliniska, säkra resultat och patienternas upplevelse samtidigt som de inom banbrytande tekniker från olika platser i världen levererar vetenskapligt avancerade formulas i sin produktserie.

Alla produkter har dokumenterade kliniska studier med före/efter bilder.

 

Why Skinbetter Science?

Accomplished Science

Skinbetter Science har använt beprövad teknik baserad på årtionden av rigorös forskning, för att utveckla sina aktiva och prisbelönta produkter. Skinbetter representerar en vetenskapligt revolutionerande förändring på hudvårdsmarknaden och har satt en ny standard inom professionell hudvård.

Real Life Results

Skinbetters produkter är framtagna med målriktad forskning för att kunna producera verkliga resultat. Förutom att leverera vetenskapligt avancerade produkter har Skinbetter ett okompliceratförhållningssätt till hudvård.  En produkt kan leverera anmärkningsvärda resultat, två till tre kan förändra hur du upplever din hud.

Klinisk, prisbelönad och innovativ hudvårdsserie!

Relax

50min – 795 kr

Njut av en härligt uppfriskande ansiktsbehandling. Rengöring, peeling, plockning av bryn, massage av ansikte, nacke och dekolletage samt avslutande mask.

Basic

50min – 880 kr

Djuprengörande klassisk ansiktsbehandling som anpassas efter din hudtyp. Rengöring, peeling, ånga och portömning, plockning av bryn samt avslutande mask.

Klassisk

80min –1045 kr

Den ultimata, lyxiga ansiktsbehandlingen, som alltid är rätt! Rengöring, peeling, ånga, portömning, plockning av bryn, massage av ansikte, nacke och dekolletage samt avslutande mask.

Ansikts- & hårbottenmassage

50 min – 805 kr

Den underbara ansiktsbehandlingen. Rengöring, peeling, massage av ansikte, nacke, axlar, dekolletage och hårbotten samt avslutande mask.

Sorisa photocare

Avancerad ljusterapi med många möjligheter Photocare använder sig av LED-ljus med specifika våglängder, där en kombination av olika exponeringsfrekvenser och tider används på olika delar av ansiktet för att ge snabba, behagliga resultat. Behandlingarna kan användas på de vanligaste hudproblemen som,

– rynkor och slapp hud

– pigmenteringar
– fet/oren hud

Mot fet/oren hud används en ljusvåglängd som effektivt eliminerar de bakterier som orsakar kvisslor samtidigt som den minskar inflammationer, stimulerar hudens egna läkningsprocesser och ger en allmän förbättring av hudkonditionen.

Mot linjer och rynkor används en ljusvåglängd som verkar stärkande och revitaliserande och som stimulerar kollagensyntesen.

Mot pigmenteringar används ljusvåglängder som verkar stimulerande och revitaliserande. Kollagensyntesen stimuleras och hudens förnyelseprocess främjas.

Enstaka behandlingar – 895 kr

Kurkort 11 gånger – 8360 kr

I samband med annan behandling – 490 kr

Sorisa photocare med Skin better Science peel– 1770 kr

Sorisa photocare med Skin better Science peel kurkort- 10000kr

Skin Better Science kemisk peel 30/50% - 1300kr

Den ultimata skönhetsvården

Cinetic Lift Expert är den första apparaten som kombinerar tre tekniker för förstärkt synergieffekt: mikroström, en teknik som utvecklats i mer än 20 år, ljusterapi och ultraljud. Varje teknik för sig ger fantastiska resultat och med Cinetic Lift Expert kan man alltså även kombinera dem i skräddarsydda behandlingar och få något helt nytt. De professionella och kliniska bevisade resultaten gör Cinetic Lift Expert till ett realistiskt och skonsamt alternativ till kosmetisk kirurgi.

Mikroström: pulserande ström

Ett mikrochip säkerställer att man får en skräddarsydd behandling anpassad till hudens fysiska funktion. Olika programinställningar gör det möjligt att boosta mikrocirkulationen, stimulera musklerna för att ge ansikte fastare konturer samt underlätta nedslussningen av av aktiva ingredienser i huden.

Ljusterapi, en såväl uråldrig som ultramodern teknik

LED-ljus är ett filtrerat ljus i olika våglängder med välgörande effekter på huden. Ljuset tar sig ned i huden där det boostar mitokondrierna, aktiverar cellförnyelsen och stimulerar produktionen av kollagen och elastin. Apparaten erbjuder behandling med tre olika sorters LED-ljus.

Blått LED-ljus: Antiseptiska och adstringerande egenskaper, effektivt mot oren hud och acne.
Gult LED-ljus: Arbetar mot pigmenteringar och ojämn hudton, ökar lyster.
Rött LED-ljus: Stimulerar cellförnyelsen och ökar mikrocirkulationen. Idealiskt för mogen hud som förlorat sin fasthet.

Ultraljud för att förhöja skönheten

Ultraljud är ljudvågor som producerar vibrerande energi. Det skapar en energigivande mikromassage på huden och stimulerar syresättningen av celler och vävnad djupt nere i huden vilket fördröjer dess förtidiga åldrande; extra effektivt för att ge fastare konturer och minimera rynkor. Ultraljud har även en djupregörande funktion då den vibrerande enerin kan slussa ned aktiva ingredienser i hudens vävnad.

Lift Firming-stärkande

105 min – 2030 kr

Massage i kombination med prolifting-tekniken ger ett enastående resultat. återskapar hudens ungdomlighet och elasticitet.

Lift Firming Booster

50 min – 1175 kr

Perfekt som uppföljare till prolifting stärkande. Kan även göras separat som en askungebehandling och “snabblyft”.

Ideal Hydration

85 min – 1750 kr

Intensivt fuktgivande.

Ideal Cotton

85 min – 1750 kr

Lugnande. Huden känns åter mjuk och behaglig.

Quicklift

Från 20 min – Från 545 kr

För ögon och läppar- ansiktslyft utan kniv. Med denna penna kan man specifikt gå in med elektriska impulser och stimulera musklerna i ansiktet. Den reducerar och slätar ut fina linjer och rynkor, samt lyfter “trötta” och svullna ögon. Bearbetar även rynkor vid läppkonturer.

 Avancerade ansiktsbehandlingar

bottom of page